Stel uw vraag aan ons

Algemene voorwaarden(Vereist)

Neem contact
met ons op

Wilt u voordat u met ons in zee gaat meer weten over onze VR-ervaringen en werkwijze? Of wordt u graag partner van EldersVR? Neem gerust contact op. We staan voor u klaar.EldersVR
info@eldersvr.com
+31 6 39 24 03 00
KVK-nr.: 60739088

Maak kennis met EldersVR events

Virtual reality op uw evenement. Samen activiteiten ondernemen of uitbundig in de lach schieten met tranen van blijdschap als gevolg. EldersVR Events maakt het mogelijk middels virtual reality op events. Ga samen op wintersport, maak een rondvaart door de grachten van Amsterdam, kom in beweging of doe mee met een leuke VR-activiteit!

Referenties

"VR is een onderdeel van de toekomstige zorg, EldersVR is vereerd om onze samenwerkende klanten hierin te begeleiden."
Onze VR belevingen van EldersVR zijn inmiddels uitgegroeid van een informele kennismaking met VR tot een vast onderdeel binnen ons persoonsgerichte welzijnsprogramma voor zowel de somatische- als pg-afdelingen binnen ons verpleegtehuis.
De diverse filmpjes brengen voor onze bewoners de buitenwereld naar binnen. Dit zorgt voor een moment van ontspanning en voor waardevolle contactmomenten met onze bewoners en bewoners onderling.

Marjan Kroon · Coördinator Welzijn · Waardeburgh, Graafzicht

Even naar de grachten van Amsterdam, koekjes bakken of echt actief meedoen aan een yogales. Dit kun je allemaal beleven met de bril van Elders VR. Zo kunnen we onze bewoners en cliënten een bijzondere ervaring geven in hun eigen omgeving.

Sanne Evers · Reggiseur zorgtechnologie · Attent Zorg en Behandeling

EldersVR sluit aan bij de missie van mijn organisatie: Samen kleur geven aan een waardevol leven. Door middel van de VR innovatie die EldersVR biedt, kunnen we onze cliënten een mooie belevenis geven. Maar ook een slim alternatief bieden om te ontspannen en zo stress te verlagen bij onze cliënten.

Geja Bakker · Kwaliteitsverpleegkundige · Coloriet

Door de VR-Brillen genieten onze bezoekers van de koeienstal of van een rondvaart in een gracht. Het is maar 7 minuten maar voor de bezoekers een hele ervaring en beleving. Het zorgt voor gespreksstof in de groep, dit door de herinneringen van vroeger die weer boven komen.

Jessica van Nierop · Welzijnsmedewerker op een ontmoetingscentrum · Cardia

Virtual Reality kan mensen met een beperking leuke en nuttige ervaringen bieden. In de praktijk lost EldersVR twee knelpunten in het gebruik op. Ten eerste kun je direct meekijken, wat anders bij VR vaak erg lastig is. Ten tweede kun je er een groepsactiviteit van maken en het zo meer onderdeel laten worden van de activiteitenbegeleiding.

Jeroen Arendsen · Innovatiemanager · Stichting Sherpa

VIP (VR-Implementatieplan)

EldersVR maakt bij elke zorginstelling gebruik van het door ons ontwikkelde VR-ImplementatiePlan (VIP). Hiermee brengen we de relevante 'uitdagingen' binnen een zorgorganisatie of woongroep in kaart, waardoor we de VR-interventie zo doeltreffend mogelijk kunnen inzetten en tegelijkertijd het effect kunnen meten.

Contactmoment

Kennismaking

Contactmoment

1. VR-Workshop

2. Verzamelen van implementatievormen

Contactmoment

3. Focus aanbrengen: thema's & implementatie

Contactmoment

4. Offerte hardware + omschrijving thema & beoogde doelstelling

Contactmoment

5. VIP-verzilveren

Contactmoment

6. Realisatie & implementatie

Contactmoment

7. Nazorg

< Scroll >