Software & bediening

Eenvoudig in gebruik
Iedereen zonder technische ervaring kan de EldersVR-bril activeren en gebruiken. Hiervoor werken wij met een speciaal ontwikkelde smartphone applicatie die automatisch verbinding maakt met één of meerdere brillen. Selecteer vervolgens een video op het scherm en de brillen worden meteen synchroon geactiveerd. Tijdens het afspelen kan de begeleider 360º meekijken op de EldersVR-smartphone.

De apparatuur is makkelijk op te laden met één stekker. De brillen onderhouden, alles veilig opbergen en vervoeren kan met de VR-koffer van EldersVR. Voor nieuwe gebruikers of als geheugensteuntje staat aan de bovenzijde van de koffer een 6-stappen-handleiding.

De pluspunten van EldersVR


Aan letterlijk ieder detail is gedacht om iedereen eenvoudig en zonder tijdverspilling te laten werken met Virtual Reality.

 Mobiel platform

Mobiel platform

Samen ervaren

Samen ervaren

Meekijkfunctie

Meekijkfunctie

Makkelijk in gebruik

Makkelijk in gebruik

Dit vinden klanten van onze software & bediening

EldersVR heeft veel aandacht besteed aan het gebruikersgemak van de VR brillen. Alles overzichtelijk bij elkaar in een handzame koffer en voor iedereen makkelijk te bedienen. Met 4 x per jaar twee nieuwe VR ervaringen, die door EldersVR worden geproduceerd en geïnstalleerd, beschikken we over een brede collectie films om aan te kunnen sluiten bij de interesses van onze bewoners.

Marjan Kroon · Coördinator Welzijn · Waardeburgh, Graafzicht