Klanten over EldersVR

"VR is een onderdeel van de toekomstige zorg, EldersVR is vereerd om onze samenwerkende klanten hierin te begeleiden."

Onze VR belevingen van EldersVR zijn inmiddels uitgegroeid van een informele kennismaking met VR tot een vast onderdeel binnen ons persoonsgerichte welzijnsprogramma voor zowel de somatische- als pg-afdelingen binnen ons verpleegtehuis.
De diverse filmpjes brengen voor onze bewoners de buitenwereld naar binnen. Dit zorgt voor een moment van ontspanning en voor waardevolle contactmomenten met onze bewoners en bewoners onderling.

Marjan Kroon · Coördinator Welzijn · Waardeburgh, Graafzicht

Even naar de grachten van Amsterdam, koekjes bakken of echt actief meedoen aan een yogales. Dit kun je allemaal beleven met de bril van Elders VR. Zo kunnen we onze bewoners en cliënten een bijzondere ervaring geven in hun eigen omgeving.

Sanne Evers · Reggiseur zorgtechnologie · Attent Zorg en Behandeling

EldersVR sluit aan bij de missie van mijn organisatie: Samen kleur geven aan een waardevol leven. Door middel van de VR innovatie die EldersVR biedt, kunnen we onze cliënten een mooie belevenis geven. Maar ook een slim alternatief bieden om te ontspannen en zo stress te verlagen bij onze cliënten.

Geja Bakker · Kwaliteitsverpleegkundige · Coloriet

Door de VR-Brillen genieten onze bezoekers van de koeienstal of van een rondvaart in een gracht. Het is maar 7 minuten maar voor de bezoekers een hele ervaring en beleving. Het zorgt voor gespreksstof in de groep, dit door de herinneringen van vroeger die weer boven komen.

Jessica van Nierop · Welzijnsmedewerker op een ontmoetingscentrum · Cardia

Virtual Reality kan mensen met een beperking leuke en nuttige ervaringen bieden. In de praktijk lost EldersVR twee knelpunten in het gebruik op. Ten eerste kun je direct meekijken, wat anders bij VR vaak erg lastig is. Ten tweede kun je er een groepsactiviteit van maken en het zo meer onderdeel laten worden van de activiteitenbegeleiding.

Jeroen Arendsen · Innovatiemanager · Stichting Sherpa

Sherpa Xtra Coloriet Attent zorg Cardia Amsta Clockbuys Plein Florence Stepping Stones Zorggroep ter Weel Zorgt in Zeeland Respect Waardenburg